martes, 26 de mayo de 2009

Marga Sanz (EU): “Els dirigents del PP tenen una obsessió infinita per agafar-se al càrrec”

La coordinadora d’Esquerra Unida lamenta que malgrat les compareixences davant el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del president de la Generalitat, del portaveu del PP i, hui mateix, d’un total de 35 alts càrrecs del govern, “cap membre del govern, implicat o imputat en la trama Gürtel, ha presentat la seua dimissió. El clima d’absoluta impunitat que pretén estendre el PP al País Valencià és conseqüència de la seua obsessió infinita per agafar-se al càrrec i al poder”.
Sanz ha manifestat que el que està passant “hui de nou a València, amb les declaracions d’alts càrrecs del govern del PP declarant davant el jutge per un presumpte delicte de suborn pel qual està imputat el president Camps, estan provocant una situació insostenible que demostra la total paràlisi del Consell”.
La coordinadora d’EUPV considera que el més greu d’aquesta situació “és que el PP està convertint la dignitat de les institucions, l’honorabilitat de la democràcia i de la política en un circ on tot val, i no importa si existeixen imputacions o implicacions en una trama corrupta, perquè cap d’aquestos implicats ha presentat la seua dimissió, com caldria en qualsevol país democràtic”, critica.
Sanz a més recorda que en el PP “sembla que hi ha classes i mentre a Madrid sí hi ha dimissions pels mateixos motius, al País Valencià no sols es mantenen en el seu càrrec, sinó que reben palmadetes de suport a l’esquena dels màxims dirigents del PP, entre ells, Mariano Rajoy”.