lunes, 4 de mayo de 2009

“Els contractes d’Orange Market amb conselleries deixen a Camps com un mentider”

La coordinadora d’EUPV ha manifestat que mentre el president del Consell “es nega de manera sistemàtica cada vegada que ix a la tribuna de l’hemicicle de les Corts a donar explicacions sobre el cas Gürtel, els lligams d’aquest govern amb la trama de Correa es van fent cada vegada més evidents. Camps queda com un mentider quan diu que “no hi ha res de res”, perquè junt a les conversacions filtrades de Correa i Pérez, hui de nou un mitjà de comunicació trau a la llum que les conselleries d’Infraestructures i Territori pagaren factures de despeses extra a Orange Market procedents de Fitur, on l’empresa tenia l’adjudicació per a muntar l’estand valencià. Ens preguntem si açò també es considerat per Camps com un no res”.
Sanz afirma que les intervencions del president del Consell davant l’opinió pública, l’oposició i els mitjans de comunicació “estan absolutament buides de contingut. És la negació per la negació, i a Camps deuria colorejar-se-li la cara sols per comprovar que simplement un dia després, els mitjans de comunicació ja publiquen que hi ha molt del què ell nega”.
Per a Esquerra Unida “aquesta actitud demostra que el president del Consell no té cap interès per contar la veritat a la ciutadania sobre aquestos fets, per molt que ell diga el contrari. Una cosa és el procès judicial i altra cosa es l’assumpció de responsabilitats polítiques que ha d’assumir perquè tant política com institucionalment Camps té una responsabilitat i ha de donar respostes en les Corts, entre moltes altres coses, sobre aquestos contractes menors i no tan menors que el govern valencià mantenia amb l’empresa Orange Market. Dir ahir que no hi ha res és mentir als valencians i valencianes”, afirma Sanz.