lunes, 4 de mayo de 2009

Esquerra Unida mostra la seua satisfacció per la decisió del TSJ de no acceptar la petició de nulitat presentada per Camps

La coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, considera que la sol·licitud formulada pel president de la Generalitat per a que se suspenguen les actuacions del jutge Baltasar Garzón respecte al cas Gürtel, “contradiu les seues pròpies paraules en l’hemicicle de les Corts la setmana passada, quan assegurava que estava ansiòs i ilusionat per donar explicacions davant la Justícia. No entenem eixes ganes si al mateix temps presenta una petició d’anul·lació. Per tant, ens alegra aquesta decisió del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, la qual ara permetrà a Camps donar eixes explicacions”.
Sanz assegura que el procés judicial “ha de continuar-se per donar llum d’una vegada per totes i que s’investigue si realment Camps té alguna cosa a veure amb aquesta trama. Des d’EUPV considerem molt positiu que s’haja anul·lat aquesta petició i que el procés seguisca la seua cursa”, manifesta.