jueves, 7 de mayo de 2009

Marga Sanz (EU): “Camps utilitza el seu càrrec com un escut”

La coordinadora d’EUPV afirma que el president del Consell “ha protagonitzat una fugida en tota regla de les seues responsabilitats davant la cambra autonòmica i davant els valencians i valencianes. Considerem que el seu viatge a Boston no és més que la manera de no donar la cara davant la seua previsible imputació en la trama Gürtel”.
Per a Sanz, Camps “està utilitzant el seu càrrec com a escut, perquè sols apareix en aquells actes que li interessen però està defugint la responsabilitat de donar explicacions davant els ciutadans sobre la seua ja més que previsible imputació pel cas Gürtel”.

Esquerra Unida ha reiterat que el PP valencià “no està aplicant el seu propi codi, i tant Camps com Costa segueixen mantenint els seus càrrecs mentre les sospites d’estar implicats en la trama Gürtel creixen. Des d’EUPV no deixarem de demanar les seues dimissions, perquè les institucions que representen en aquestos moments no poden seguir estant esguitades per aquest procés judicial.”

Sanz afegeix: “el PP ha de fer-se mirar molt seriosament el seu talant democràtic, de claredat i honorabilitat, i no sols pel que fa a casos com el de la trama Gürtel, també els de Fabra o Serafín Castellano. No retirar de la vida política a aquestes persones, diu molt de la seua dignitat i honradesa”.

“Sembla a més que la tònica de no donar la cara arriba a tot el govern del PP. Considerem indignant que també el conseller Font de Mora haja fugit a Boston, mentre la comunitat educativa està exigint-li respostes immediates després de les massives mobilitzacions del 28A”, conclou.