lunes, 11 de mayo de 2009

Marga Sanz (EU): “La sospita és transversal a tot el Consell”

La coordinadora d’EUPV ha valorat les informacions sobre contractes de les empreses de la trama Gürtel amb les distintes conselleries de la Generalitat, com “un goteig que no sabem quan acabarà, perquè cada dia es fa públic un nou negoci amb el govern del PP”.
Sanz recorda que “el primer que van fer el president Camps i la resta de dirigents del PP valencià va ser negar la seua relació amb Orange Market i la resta d’empreses investigades en el cas Gürtel. Però, poc a poc, eixa negativa ha quedat en evidència com una gran mentira, perquè s’han conegut contractes amb quasi totes les conselleries i organismes depenents del Consell”, afirma la coordinadora d’Esquerra Unida.
“Per tant”, opina Sanz, “la investigació ja no és un problema soles per a les quatre persones implicades en el sumari judicial, sinó per a tot el Consell, que està sumit en el més absolut descrèdit polític per la seua connivència amb els empresaris corruptes”. La coordinadora d’EUPV creu que “la proliferació d’encàrrecs a dit i concursos fraudulents que estan començant a destapar-se posa en entredit la gestió de moltes conselleries”.
“Si bé es cert que la implicació del president Camps és el fet més greu per la seua rellevància institucional, la sospita és ja transversal a tot el Consell”, afirma Sanz, qui es manifesta preocupada perquè “açò pot ser només la punta de l’iceberg d’una pràctica nepotista en la contractació administrativa de la Generalitat”.La coordinadora d’EUPV creu que “el PP valencià no podrà rentar la seua imatge només amb quatre dimissions, sinó que haurà de fer una neteja a fons després de tants anys amagant la brutícia sota la catifa”.