martes, 12 de mayo de 2009

Marga Sanz (EU): “La dimissió de Fabra ha de donar-se de manera immediata”

La coordinadora d’EUPV afirma que la situació a la què ha arribat Fabra, “és ja insostenible i el PP està actuant amb total impunitat mantenint-lo en el seu càrrec. Ens preguntem en quants processos judicials més ha d’estar immers el president de la Diputació de Castelló per a que finalment deixe el seu càrrec, perquè sembla que no importa si està acusat de falsificació documental o d’un delicte contra la Hisenda Pública, ell continua en el poder com si res”.
Sanz ha assenyalat directament als dirigents del PP “com als responsables d’aquesta situació, perquè sembla que el País Valencià s’ha convertit per al Partit Popular en un paradís d’impunitat on els càrrecs implicats o imputats en processos judicials segueixen en les institucions com si no passara res, i un exemple a més del cas Fabra és el cas Gürtel que esguita ni més ni menys que al president del Consell”.

Esquerra Unida ha exigit en reiterades ocasions la dimissió de Fabra, “i considerem que ara, davant de l’auto de la jutge, el president de la Diputació de Castelló s’aproxima més a la culpabilitat que a la innocència. La seua dimissió és urgent i extremadament necessària per a recuperar la salut democràtica que des de fa anys venen reclamant els ciutadans i ciutadanes”.

La coordinadora d’EUPV a més ha destacat que tots aquells dirigents del PP “que han recolzat i recolzen a Fabra, començant pel propi Camps i per Rajoy -qui arribà a assegurar que era un ciutadà exemplar- han fet un exercici de summa xuleria política, i no han velat per la neteja democràtica en les institucions, per tant, són clars responsables d’aquesta situació i hauran d’assumir-ho amb totes les conseqüències”.