miércoles, 17 de junio de 2009

El Consell Polític Nacional aprova per unanimitat l'informe de la coordinadora d'EUPV

El Consell Polític Nacional aprova per unanimitat l'informe de la coordinadora d'EUPV on es valoren els resultats de les eleccions europeesi es fixen les línies prioritàries de treball cap al 2011. Aquest matí a Alacant s'ha reunit el màxim òrgan de direcció d'EsquerraUnida del País Valencià per valorar el resultat de les eleccions europees,que han confirmat a la formació com la tercera força política i únicaalternativa al bipartidisme a les Corts Valencianes", en paraules de laseua coordinadora, Marga Sanz. L'informe, que ha sigut aprovat per unanimitat dels membres del ConsellPolític Nacional, exposa algunes línies prioritàries de treball per alfutur, entre les quals destaquen:

1.- Continuar el treball de mobilització enfront de la crisi, i proposarun Pla Valencià de Mesures Anticrisis, per a l'elaboració del qualcomptarà amb sindicats, CEPYMES i Plataformes de Defensa del sector públic.

2.- LLançar el procés de refundació d'EUPV amb una convocatòria oberta ala societat per elaborar participativament el programa de les eleccionsautonòmiques i municipals del 2011.

3.- Rellançar territorialment l'organització amb l'objectiu d'aconseguir"un col·lectiu a cada municipi i una llista electoral per cadacol·lectiu".