miércoles, 8 de julio de 2009

Esquerra Unida sol•licita la reunió urgent de la Diputació Permanent de les Corts

La diputada autonòmica d’EUPV, Glòria Marcos, qualifica que la situació judicial en què es troba immers el president de la Generalitat, “ha de tenir una resposta política quan abans amb la seua dimissió immediata i amb la convocatòria de la Diputació Permanent de les Corts per a que Camps a més comparega davant aquesta i done explicacions”.

Esquerra Unida ha presentat aquest mateix matí la sol·licitud per a que la Junta de Síndics es reunisca i convoque la Diputació Permanent de les Corts “davant les decisions del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana pel que fa a l’anomenat cas Gürtel i les implicacions polítiques del president de la Generalitat”.

Marcos entén que la situació de Camps “mereix una resposta immediata davant la màxima institució valenciana. El president del Consell ha estat evitant les Corts des del principi de l’esclat del cas Gürtel, no sols ha impedit que l’oposició formularà preguntes i tinguera informació sobre els contractes del Consell amb les empreses vinculades a la trama, sinó que ha esquivat les seues compareixences públiques i les ha desviat als seus consellers, qui sols s’han dedicat a fer propaganda de la seua gestió”.
La diputada d’EUPV afirma que ja ha arribat el moment “per a que Camps deixe de defugir les Corts, comparega davant la Diputació Permanent i dimistisca del seu càrrec atenent a la gravetat de la situació en la què es troba”