miércoles, 8 de julio de 2009

Marga Sanz (EU): “Tot el PP reconeix els regals dels trages a Camps i deixa al president com un total mentider ”

“Els pernils de González Pons, les anxoves de Rita Barberà i els regals que assumeix Rambla sols demostren que el propi PP sap que Camps ha faltat la veritat en el jutjat, en les Corts i a tots els ciutadans”
La coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, afirma que les últimes declaracions de diversos dirigents del PP –González Pons, Rita Barberà i Vicente Rambla- “han deixat palès que assumeixen que Camps va rebre els trages com un regal de ma de les empreses vinculades a la trama del cas Gurtel. És per tant intolerable que reconeguen aquestos regals, quan el president els ha negat no sols en les Corts i davant els ciutadans, sinó també davant el jutjat. El PP els reconeix amb allò de “i tú més” i Camps queda com un total mentider que sols té una eixida: la dimissió immediata”.

Sanz a més descriu que el PP “està creant un clima asfixiant, d’una banda amb intervencions dels seus dirigents contradictòries amb les declaracions del president del Consell, i d’altra, oferint un silenci informatiu que els mitjans de comunicació reben dia rere dia sense poder obtenir cap explicació, ni tan sols en les rodes de premsa”.

Esquerra Unida es reitera en la “necessitat urgent que la Junta de Síndics de les Corts Valencianes convoque de manera immediata la Diputació Permanent, per a que Camps ens explique per què els membres del seu partit resten importància als regals que va rebre de les empreses vinculades a la trama Gürtel, i ell nega aquestos regals i assegura que els trages se’ls ha pagat ell”.

Sanz apunta que si el PP “no enceta accions immediates per a resoldre aquesta qüestió, estarà permetent una situació d’emergència democràtica sense precedents. Els valencians i valencianes no ens mereixem un president que menteix de manera continuada sense tremolar-li el pols”, critica.