lunes, 6 de julio de 2009

“La summa gravetat de la situació judicial de Camps ha d’obligar al PP a fer-lo dimitir o exigirem que es convoquen eleccions anticipades"

Esquerra Unida exigeix la convocatòria urgent de la Diputació Permanent de les Corts atenent a la situació d’emergència democràtica que està provocant la imputació de Camps en el cas Gürtel
La coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, afirma que la decisió del TSJ de continuar amb la causa contra Camps per un presumpte delicte de cohecho, “ens obliga a demanar la convocatòria de manera immediata i urgent de la Diputació Permanent de les Corts, i a exigir a Camps comparega davant aquesta per donar explicacions. Aquesta situació és d’extrema gravetat i el president de la Generalitat ha d’actuar de manera immediata, deixant el seu càrrec”.

Sanz considera que Camps ha d’abandonar la presidència de la Generalitat Valenciana en les pròximes hores “i si no ho fa, el PP hauria d’obligar-lo. En el cas que aquest fet no ocórrega, Esquerra Unida exigirà la convocatòria d’eleccions anticipades com única eixida a la situació d’emergència democràtica que està provocant la imputació de Camps en el Cas Gürtel per un presumpte delicte de cohecho”.