lunes, 6 de julio de 2009

Esquerra Unida considera “gravíssim” que Camps haja mentit al TSJ sobre el pagament de les factures

La coordinadora d’EUPV, Marga Sanz afirma que, “de confirmar-se la informació, al president de la Generalitat sols li quedaria una eixida: la dimissió immediata i irrevocable després de demanar disculpes a tots els valencians i valencianes”.

La coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, ha valorat les informacions publicades sobre la presència del president de la Generalitat al País Valencià els dies en què, segons la seua declaració davant el jutge instructor del TSJCV, hauria pagat “a Madrid, personalment i en efectiu” els trages que motiven la seua imputació. Això desmontaria la seua coartada, “ja que no tenim notícia de la seua capacitat sobrenatural de clonar-se”, ironitza Sanz.
“Si es confirma aquesta informació, ens trobem davant un fet gravíssim, doncs la màxima autoritat del País Valencià estaria mentit en seu judicial”, considera la coordinadora d’Esquerra Unida. “En eixe moment sols li quedaria una eixida: la dimissió immediata i irrevocable després de demanar disculpes a tots els valencians i valencianes pel perjuí causat a la credibilitat de la institució”, diu Sanz, qui recorda que “en altres països s’han arribat a posar en marxa procediments de destitució de presidents per casos semblants”.