lunes, 6 de julio de 2009

Marga Sanz (EU): “Que Camps seguisca encara en el càrrec és la prova de l’absència democràtica que patim”

La coordinadora d’EUPV afirma que la imputació del president de la Generalitat, l’aparició de proves que poden demostrar que ha mentit en la seua declaració davant el TSJ i que el vinculen clarament en el cas Gürtel “són motius gravíssims als què si li sumen el manteniment en el càrrec de Camps, estant provocant un estat d’emergència democràtica al País Valencià sense precedents”.

Per a Esquerra Unida, el PP “està imposant la llei del tot val. Si es demostra, tal i com estem observant dia a dia en els mitjans de comunicació, que la màxima autoritat del País Valencià està mentint en seu judicial, el fet que no dimitisca de manera immediata i irrevocable, és un atac a la base de qualsevol democràcia, la qual ha d’estar exempta de qualsevol sospita d’ilegalitat”.
Sanz recorda que les institucions valencianes “estan esguitant-se d’aquest cas de corrupció des de fa molts mesos, sense que el PP estiga fent res per depurar-les. Des d’EUPV no ens cansarem de dir que en altres països els presidents han dimitit i han estat destituïts per casos semblants”.