martes, 28 de julio de 2009

Marga Sanz (EU): “Barberà ha perdut els papers i les seues declaracions la desprestigien com a política”

La coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, ha lamentat que la defensa que està utilitzant l’alcaldessa de València per a desprendre’s de les esguitades de la trama Gürtel “siga l’atac directe, allò del i tu més i més gran. Que no negue els regals i recórrega a aquestes arts d’acusació és absolutament indignant i demostra la poca ètica, la poca decència democràtica i l’absència de transparència que practica. Aquestes actituds, en definitiva, la desprestigien com a política”.

Sanz ha mostrat la seua “total perplexitat” davant les paraules de Barberà, qui, segons la coordinadora d’EUPV, “porta setmanes reaccionant amb exabruptes, amb desficacis com el suggeriment d’una reforma del Codi Penal amb la intenció clara de lliurar a Camps del procés judicial en el què està envolt. Ara que les acusacions de rebre regals li toquen a ella, respon amb altres acusacions. No existeix cap reacció més indigna que mirar cap a altre costat, acusar i generalitzar sobre que tots ho fan”, critica.

Per a Esquerra Unida, les paraules de Barberà, “deixen en evidència que el PP no sap on està el límit. Li recordem a l’alcaldessa de València que no tots els polítics reben regals i els acceptem, i menys ho fan de mans d’un empresari implicat en una trama de corrupció”.
La coordinadora d’EUPV exigeix a l’alcaldessa de València que rectifique les seues paraules, “perquè el que està fent és embrutar la imatge de la classe política. Si té encara un mínim de dignitat, no realitzaria aquestes declaracions que, sens dubte, la desprestigien com a política”.