martes, 14 de julio de 2009

Marga Sanz (EU): “Camps ha estat més preocupat pels seus problemes amb el cas Gürtel que per negociar i aconseguir un millor finançament”

La coordinadora d’EUPV acusa al govern del Partit Popular de “no tenir capacitat política ni de negociació perquè viu pendent les 24 hores dels tribunals. Així és impossible que un govern autonòmic funcione i la prova és que no s’ha esforçat per aconseguir un millor finançament de l’Estat. Camps ha estat més preocupat pel cas Gürtel que per la seua tasca política i ara és quan comença a demanar diners al Govern Central i a mostrar el seu victimisme”.

Per a Esquerra Unida, el cas Gürtel “està passant-nos factura de manera molt seriosa. La paràlisi del govern està provocant la desídia en molts temes que afecten el País Valencià. No existeix la iniciativa política, el govern no es capaç de negociar, no és capaç de defensar els interessos dels valencians i valencianes i de fer valdre la xifra de població i les necessitats del País Valencià. I el resultat és que hem perdut l’oportunitat d’aconseguir més diners per a serveis públics que milloren la qualitat de vida dels ciutadans”.
Sanz argumenta que front a la insuficient quantitat de finançament que el Govern Central pretén destinar al País Valencià, “el Consell ara vol reclamar més diners i utilitza el victimisme i les preses, quan deuria haver seguit l’exemple d’andalusos, catalans i balears, qui han sabut negociar des del principi. El Consell valencià ha estat tant paralitzat per la imputació dels seus màxims representants en el cas Gürtel que no ha dedicat ni el temps ni els esforços suficients a aquesta qüestió vital. Algun dia ens haurem de preguntar quants diners està costant-nos el cas Gürtel”, critica.