martes, 28 de julio de 2009

Marga Sanz (EU): “Els caps de la trama Gürtel teixien amb regals als màxims representants del govern valencià la seu pròpia xarxa d’interessos”

La coordinadora d’EUPV afirma que les gravacions telefòniques fetes públiques hui per diversos mitjans de comunicació, en les què el representant de l’empresa Orange Market, Álvaro Pérez, assegura que va a regalar-li una bossa de ma d’una marca caríssima a l’alcaldessa de València, “deixen en evidència que els caps de la trama Gürtel sabien molt bé a qui fer-li aquestos regals amb l’objectiu de crear tota una xarxa d’interessos futurs. Esperem que la negació d’aquestos fets per part de Rita Barberà siga certa, perquè d’altra manera, l’alcaldessa de València hauria de trobar-se en la mateixa situació judicial del president Camps”.

Esquerra Unida considera que el goteig continu de vinculació dels màxims representants del govern valencià autonòmic, municipal, i altres personalitats amb poder del País Valencià, amb la trama Gürtel, “ens fa pensar que no estem parlant únicament de regals sense cap transcendència més. És inevitable que els ciutadans sospitem cada vegada més d’una trama molt ben construïda, destinada a quallar els interessos de les empreses del cas Gürtel en aconseguir presumptament contractes de l’administració”.

Sanz afirma que si l’alcaldessa de València ha negat aquestos regals “esperem que siga cert, perquè Camps també començà negant els famosos tratges i ara es troba en una situació judicial complicada. Barberà ha de donar una explicació més clara d’aquestes acusacions als ciutadans i ciutadanes, així com de la seua relació amb les empreses vinculades a la trama Gürtel i amb els representants d’aquestes”.