martes, 22 de septiembre de 2009

Marga Sanz (EU): “Mocions de censura com la de Benidorm són la demostració palpable de l’avarícia i la falta de respecte que PP i PSOE tenen cap a la

La coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, ha qualificat de “circ vergonyós el que han oferit en les últimes setmanes PP i PSOE. Tots dos obliden que la traïció no la fan sols cap als seus propis partits, sinó cap als ciutadans i ciutadans que dipositaren un vot en les urnes. La democràcia és la que resulta summament perjudicada”.
Esquerra Unida considera que tant PP com PSOE “estan ferint de mort dia rere dia el Pacte Antitransfuguisme, i el més greu és que es dediquen a acusar-se uns als altres amb allò de: i tú més. L’espectacle és lamentable”, critica Sanz. Des de la formació d’esquerres exigeixen als dos grans partits “que reflexionen sobre el descrèdit que estan provocant entre els ciutadans respecte a aquestes actuacions de la classe política. La democràcia no és intercanviable, malgrat els pese al PP i al PSOE, no sols en municipis com el de Benidorm, també a Dénia, la Vilajoiosa, o la Vall de Laguar”.