martes, 22 de septiembre de 2009

Marga Sanz (EU): “Un informe policial que parla de finançament de constructores al PP és molt greu i el TSJ no deuria arxivar-lo”

La coordinadora d’EUPV ha lamentat, un dia més, que els valencians i valencianes “estigam assistint a un continu degoteig d’informacions, fetes públiques a través dels mitjans de comunicació, sense que cap responsable polític del PP done explicacions, i el més greu, sense que la Justícia actue al respecte. Ens preguntem tots els dies quina és la imatge que alguns polítics, i també els tribunals, estan donant als ciutadans i ciutadanes”.
Esquerra Unida demana als tribunals que complisquen la seua tasca “d’investigar al fons totes aquestes qüestions, perquè és impensable que es permeten fets de la magnitud d’un presumpte finançament de constructores al PP, i que aquestes proves, reunides en un informe policial siguen arraconades i deixades en l’oblit pel TSJ, com si no passara res”, denuncia Sanz. La dirigent d’esquerres considera que el clima al què està acostumant-se la societat valenciana “a conseqüència de les actuacions del PP és absolutament tòxic. Hi ha certes coses que no poden permetre’s sense que hi haja una investigació que aporte llum a aquestes proves i sospites. Els presumptes casos de finançament il·legal, amb empreses implicades com Lubasa o Sedesa -aquesta última vinculada familiarment al conseller Cotino- demostra la necessitat d’una neteja urgent a través d’una investigació seriosa per part del Justícia”.