martes, 3 de noviembre de 2009

Esquerra Unida demana que els pressupostos contemplen mesures contra l’atur

La diputada autonòmica i coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, ha valorat les últimes dades de l’atur, fetes públiques hui mateix, les quals tornen a indicar altra pujada al País Valencià. Sanz ha afirmat que davant aquestes xifres “seria impensable que els pressupostos de 2010 no contemplaren accions directes per a reflotar la indústria valenciana i mantenir l’ocupació”.
Esquerra Unida ha demanat ja en anteriors ocasions, i davant el creixement continu de l’atur al País Valencià, que el Consell execute un pla de xoc contra l’atur. “Les actuacions contra l’atur han de ser la prioritat d’aquest govern. Cal un un canvi radical del model econòmic i un gir cap a la inversió pública i els serveis, els quals són la veritable font generadora d’ocupació”, ha subratllat Sanz.
La coordinadora d’EUPV considera que el PP està “absolutament paralitzat per la trama Gürtel i viu d’esquenes a les preocupacions dels valencians i valencianes. Existeix una absència total d’una política econòmica ferma contra la desocupació per part del Consell, qui s’ompli la boca parlant de baixades d’impostos i de plans d’austeritat, però que és incapaç de posar-li frenada a aquesta situació que tant preocupa als ciutadans i ciutadanes”.