lunes, 2 de noviembre de 2009

Marga Sanz (EU): “Els canvis realitzats per Camps en el PPCV són una mera operació de maquillatge”

La coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, acusa a Francisco Camps de no assumir responsabilitats pel cas Gürtel, “el canvi de noms en la secretaria general del PPCV i en el portaveu del grup a les Corts, no solucionen absolutament res. Són mesures insuficients i una resposta inútil al crit que el passat dissabte la ciutadania va pronunciar pel carrers de València contra la corrupció”.
La dirigent d’esquerres recorda que entre els implicats en la trama Gürtel “encara hi ha molts que es troben en càrrecs públics, començant pel propi president Camps. El fet que ara Antonio Clemente i Rafael Blasco ocupen els càrrecs que portava Costa, no és una mesura suficient. El PP ha de realitzar canvis de major profunditat. És una burla que pretenga donar carpetada al cas Gürtel amb aquestos moviments de noms. Inclús les veus crítiques li venen des del seu propi partit, perquè està contínuament desautoritzant a Mariano Rajoy”.
Sanz assenyala que Camps “està donant l’esquena des de fa massa temps als ciutadans. Des del seu púlpit, en el què fa mesos que està instal·lat, és incapaç de veure la paràlisi a la què ha sotmès a les institucions. Li demanem que obriga els ulls i escolte a tots aquells que isquerem el dissabte al carrer com un clam per exigir la depuració de responsabilitats”.