miércoles, 20 de mayo de 2009

Marga Sanz (EU): “La paràlisi del govern de Camps és absolutament insuportable”

La coordinadora d’Esquerra Unida ha manifestat que les declaracions d’ahir i hui del president del Consell i de Ricardo Costa davant el Tribunal Superior de Justícia, “així com les dels nombrosos alts càrrecs del govern valencià que hauran de passar per donar compte davant la justícia dels contractes amb Orange Market, evidencien el total desgovern que estem patint els valencians i valencianes. Aquesta situació, única en la història política valenciana, ha de desembocar necessària i urgentment en la dimissió dels imputats i en una neteja del govern”
Sanz ha assenyalat que la imatge aquest matí del TSJ ”ple de càrrecs públics acompanyant a Camps a declarar, i al mateix temps, la dels escons buits a l’hemicicle, és la imatge clara de la inoperància que està oferint aquest govern. En cap altre país passaria el que està passant ací: quasi tot un govern en els jutjats i cap dimissió”.
La coordinadora d’EUPV ha subratllat que Camps “està únicament preocupat per la seua situació davant la justícia, i el Consell no funciona ni amb les espentes que deuria donar-li la greu crisi que estem travessant”.
Sanz insta al president de la Generalitat a “fer ús de les seus pròpies paraules i al igual que, com assegura, ha contat la veritat davant els jutjats, ho faça demà davant les Corts i davant l’opinió pública i l’oposició, la qual porta mesos intentant aconseguir alguna explicació del president”.