viernes, 26 de junio de 2009

Esquerra Unida qualifica de “despropòsit” que el PSOE vaja a gastar-se 5 milions d’euros en la promoció de l’AVE

La coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, ha afirmat que la despesa en la campanya publicitària que té previst gastar-se el Govern Central per promocionar l’arribada de l’AVE a València “és absolutament desproporcionada i un insult en aquestos temps de crisi que estem passant”.
Esquerra Unida considera que aquesta campanya “amaga la simple intenció de vendre la gestió de Zapatero i enfortir la imatge del PSOE valencià, així com combatre el victimisme de Camps. Realment el que vegem és que és una despesa partidista, maquillada en la promoció de la infraestructura, la qual tindrà poca repercussió en els ciutadans d’a peu, els quals, recordem, que gastaran molt poc l’AVE”.

Sanz apunta que el Govern Central “cau en una errada molt greu, estant disposat a gastar-se aquesta quantitat de diners desproporcionada en una època de crisi com la que estem vivint. Si el que pretén el PSOE és fer propaganda que no ho faça amb els diners públics”.
La coordinadora d’EUPV afegeix: “no és ètic que la falta de capacitat política de la direcció del PSPV, encapçalada per Jorge Alarte, es compense amb una injecció de diners públics destinats a una campanya publicitària. El que vol fer el PSOE és el mateix que fa el PP i el que tantes vegades li ha criticat”.