martes, 28 de julio de 2009

Esquerra Unida mostra el seu recolzament a la concentració dels treballadors de la Levantina

La coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, la diputada autonòmica Marina Albiol, el responsable d’organització de la formació d’esquerres, Guillermo Sampedro, i diversos membres més de l’executiva d’EUPV, així com tots els regidors que té l’organització a la comarca del Vinalopó, acudiran aquest matí a la concentració convocada pels treballadors afectats per un Expedient de Regulació d’Ocupació a l’empresa del marbre Levantina, ubicada a Novelda. Sanz ha afirmat que la preocupació pels comiats entre els treballadors “deu fer reflexionar al Consell i espentar-lo a intervenir per evitar que aquest expedient de regulació s’aprove i supose un greu impacte econòmic i laboral per a la comarca”.

Esquerra Unida ja manifestà la passada setmana el seu suport a la vaga realitzada pels treballadors, així com ha presentat en les Corts una bateria de preguntes i diverses Proposició No de Llei sobre aquesta qüestió.
La coordinadora d’EUPV ha assenyalat que el Consell “ha de impedir que seguisquen proliferant els Expedients de Regulació d’Ocupació al País Valencià de manera arbitrària. En molts casos, l’administració està donant llum verda a aquestos comiats massius en circumstàncies poc clares, en empreses amb beneficis i sense l’acord dels sindicats. Esperem i exigim que no ocórrega el mateix amb la Levantina”.