martes, 14 de julio de 2009

Marga Sanz (EU): “Camps ha de respondre per què el Consell atorgà a dit nombrosos contractes a Orange Market”

La coordinadora d’EUPV assenyala que els contractes menors que mantenia l’empresa vinculada a la trama Gürtel amb la Generalitat, “tal i com hui de nou publica la premsa, li proporcionaven a aquesta milers d’euros procedents de les arques públiques. Que ens explique açò el senyor Camps, i també per què acceptà regals precisament del responsable d’aquesta empresa. Que ens disculpe si creu que els ciutadans sospitem sense motius que hi ha molt més que tres o quatre tratges”.
Sanz ha instat al president de la Generalitat a comparèixer davant les Corts Valencianes per explicar aquestos contractes amb Orange Market: “encara que li ho hem demanat per activa i per passiva, no ens cansarem de repetir-ho, perquè existeix una emergència de transparència gegantesca en les Corts. Aquestos contractes s’haurien d’haver fet públics fa mesos, en aquelles compareixences dels consellers. Lamentablement no va ser així, sinó que contemplàrem, a més, un exercici de insolència i de propaganda barata”.
Per a Esquerra Unida “Camps i el PP estan mentint i ocultant informació perquè no ens expliquen als valencians i valencianes per què Orange Market facturava i facturava a costa del Consell. Ens preguntem per què el president negà que coneixia els responsables d’aquesta empresa i assegurà que es pagava els tratges ell, quan ara els màxims dirigents reconeixen els regals restant-los importància i inclús intentant suggerir la modificació del delicte de suborn al Codi Penal per salvar a Camps dels tribunals”.La coordinadora d’EUPV manifesta que el president Camps “ha de posar frenada a aquest desficaci. I no té altra eixida i altre deure polític que comparèixer davant les Corts i, òbviament, presentar la seua dimissió més irrevocable”.